Vores Vision

Vi vil hjælpe den enkelte med at opnå finansiel indsigt og uafhængighed

Flere og flere afsøger i dag mulighederne for selv at kunne styre deres arbejdsliv. Vi vil gerne forfølge det, vi allerhelst vil - det der giver mest mening for os. Vi vil hjælpe den enkelte at opnå indsigt i sin økonomi og de muligheder den giver en for at opnå dette mål.

For at kunne opnå finansiel uafhængighed, helt, eller delvis, handler det om at planlægge og følge sin plan. Det handler om at balancere indtægter og forbrug i løbet af levetiden. Undertiden handler det om at optimere de store finansielle beslutninger, særligt inden for lån, pension og investeringer. Vi interesserer sig for hvilke muligheder vores finansielle ressourcer giver os her i livet, og hvordan vi kan optimere disse muligheder. Det er i mellem tiden svært for de fleste af os at skabe et let og overskueligt overblik over vores finansielle ressourcer, så vi kender ikke vores handlemuligheder.

Med Neway, vil vi give den enkelte et let og overskueligt overblik, der bliver bedre over tiden, og som giver den enkelte viden og indsigt til at tage informerede finansielle beslutninger.